Entuziasmată de noul job, cu gânduri la noi perspective, ambițioasă, curajoasă, cu dorința de a ajuta și cu planul de a se întoarce peste câțiva ani… înapoi în România. Așa este tipărită pagina de prezent, fontul cu care este scrisă, formele și culorile actuale din viața unei tinere românce care a absolvit recent Facultatea de Advertising și Marketing la Universitatea din Coventry. Are 24 de ani și de curând a început să lucreze pentru statul britanic, dar în ajutorul românilor.

Îi place, dar când se gândește la viitor își proiectează o carieră în domeniul pe care l-a studiat și neapărat, peste șase ani de zile, să se întoarcă la malul Mării Negre.

 

Coventry, unul dintre cele mai ieftine orașe ale Angliei

Din dorința de a fi liberă, dar pe picioarele ei, părinții au susținut-o și au încurajat-o să își continue studiile în străinătate, iar destinul a făcut să își întindă aripile către Marea Britanie. Tina, interlocutoarea materialului nostru, a venit în Anglia în septembrie 2010 pentru a studia Advertising și Marketing la Universitatea din Coventry.

„După primul semestru am realizat că nu prea îmi place ceea ce fac, pentru că aș fi preferat să studiez mai mult Graphic Design. Mi-am dat seama de acest lucru puțin cam târziu și, fiind într-o țară străină, mi-a fost teamă să întreb dacă se poate schimba sau nu. Dar, în cele din urmă, am mers până la capăt, am terminat facultatea și, în paralel, am participat la mici joburi pentru universitate. Am realizat mici fly-ere (fluturași publicitari) pentru petrecerile universității și acest lucru m-a ajutat să îmi dezvolt pasiunea pentru Graphic Design”, ne povestește Tina despre studiile și pasiunile sale. Cât despre Coventry, orașul în care locuiește de mai bine de patru ani, părerile sunt pozitive.

 

citeste mai multe pe: diasporaro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *