Problemele din fotbalul românesc l-au făcut pe Răzvan Gorea, tânăr jucător cu 12 meciuri în Liga 1 din România, la Ceahlăul Piatra Neamț, să ia drumul străinătății. A plecat fără o țintă anume, însă știa că trebuie să facă ceva pentru a se întreține. Era neplătit de șapte luni de zile, iar conducerea clubului cu care era sub contract nu îl lăsa să joace pentru altă echipă. Atunci a ales să lase sportul căruia i se dedicase de la șapte ani și să apuce o altă cale.

Dar nu a putut sta prea mult departe de gazon. Ocazia de a juca din nou fotbal s-a ivit în timp ce lucra la un depozit din Oxford. Acum se antrenează cu FC România, echipă semi-profesionistă din Londra, iar ziua lucrează pe șantier.

Ne-am întâlnit cu Răzvan cu puțin timp înainte de Crăciun. De câteva zile semnase contractul cu FC România și era bucuros că poate să joace din nou fotbal. Am discutat despre lucrurile ce l-au determinat să părăsească Ceahlăul, proiecte de viitor, situația fotbalului românesc și FC România, noua echipă a lui Răzvan.

 

citeste mai multe pe: ziarulromanesc.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *