Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

6 februarie 2016
Pe plan social si profesional, pot avea loc schimbari importante. La serviciu sunteti apreciat pentru stilul de lucru. Spre seara, este posibil sa mergeti la o petrecere cu prietenii. Va recomandam sa fiti mai cumpatat, ca sa nu aveti probleme cu digestia. Nu neglijati relatiile sentimentale!

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

6 februarie 2016
S-ar putea ca in familie sa apara tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu va lasati demoralizat! Ca sa evitati un scandal, va recomandam sa fiti mai atent la ce spuneti. Capacitatea de comunicare de comunicare este foarte buna si va ajuta sa depasiti neintelegerile cu partenerul de viata.

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

6 februarie 2016
Sunteti apreciat in societate, dar si in familie. Pentru a incheia o afacere avantajoasa, va sfatuim sa va folositi farmecul personal. Ar fi bine sa nu fiti prea critic cu o persoana mai in varsta din familie, ca sa evitati tensionarea atmosferei.

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

6 februarie 2016
Intentionati sa porniti o afacere, dar aveti de facut mai multe drumuri, pentru acte. Dupa-amiaza va pregatiti sa plecati intr-o calatorie impreuna cu un tanar din familie. Este o zi buna pentru planuri de viitor. Aveti idei care realiste si ingenioase.

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

6 februarie 2016
Gratie intuitiei, gasiti o solutie originala la o importanta problema de serviciu. Pentru a o aplica, insa, ar trebui sa faceti ore suplimentare. Va sfatuim sa nu ezitati, pentru ca munca o sa va fie apreciata. Spre seara, ar fi bine sa va ganditi si la odihna. Refuzati orice invitatie si ramaneti acasa!

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

6 februarie 2016
Este posibil sa aveti probleme cu banii, dar va sfatuim sa nu disperati, pentru ca dupa-amiaza vi se ofera o sansa neasteptata. O ruda apropiata va propune o colaborare pe termen lung. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie celor tineri din familie. Evitati o cearta cu partenerul de viata!

continuare pe horoscop.visele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *