5 sfaturi ca sa eviti greata si senzatia de balonare – Dacă ai grijă la cantităţile consumate şi la combinaţiile pe care le faci te poţi feri de multe probleme digestive care îşi fac apariţia dupa fiecare masa copioasa..

5 SFATURI CA SA EVITI GREATA SI SENZATIA DE BALONARE

5 sfaturi ca sa eviti greata si senzatia de balonare  – 1. Decât să mănânci din toate la o singură masă, este de preferat să fii cumpătată! În loc de 3 mese pe zi alege 6 mese, dar cu porţii mici.

5 sfaturi ca sa eviti greata si senzatia de balonare  – 2. Nu uita să ai în casă ananas proaspăt şi kiwi! Enzimele lor uşurează digestia, mai ales dacă ai consumat alimente mai grase.

5 sfaturi ca sa eviti greaţa si senzatia de balonare5 sfaturi ca sa eviti greata si senzatia de balonare  – 3. Ceaiurile din plante medicinale sunt eficiente! Dacă ai un disconfort digestiv alege un ceai de mentă, muşeţel, ghimbir sau anason.

5 sfaturi ca sa eviti greata si senzatia de balonare  – 4. Nu mânca desertul imediat după masa principală. Aşteaptă măcar 2 ore.

5 sfaturi ca sa eviti greata si senzatia de balonare  – 5. Încearcă să nu faci excese la masa de seară şi să nu mănânci după ora 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *