Poliția britanică a dat publicității mai multe fotografii care arată felul în care erau tratate două adolescente din România de proxeneții care le forțau să se prostitueze într-un bordel din Preston, Lancashire, Marea Britanie.

Cei trei români le-au convins pe fete să vină în Anglia mințindu-le că vor lucra cameriste la un hotel, potrivit declarațiilor fetelor.

Marius Petre, 26 și Adrian Matei, 34, au fost găsiți vinovați de Preston Crown Court pentru facilitarea de a intra în Marea Britanie a unei persoane în scopul practicării prostituției,exploatare sexuală pentru câștig financiar și viol. Ionuț Ion, 35 de ani, a fost găsit vinovat pentru conducerea unui bordel și viol.

Potrivit fotografiilor făcute publice de poliția britanică acestea arată condițiile în care erau ținute cele două românce. Camerele în care „prestau” cele două fete de 18 ani pentru cei trei proxeneți nu erau dotate decât cu câte un pat.

Potrivit celor dezvăluite de către fete, clienții bordelului erau găsiți pe un site de anunțuri. De asemenea, cele două erau amenințate că familiile lor de acasă vor avea de suferit dacă nu fac întocmai ce le spun torționarii lor și mai ales dacă încearcă să fugă.

 

citeste mai multe pe: ziarulromanesc.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *