Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

5 februarie 2016
Nu sunteti in forma si nu va simtiti instare sa terminati o lucrare importanta. Va recomandam sa nu va asumati noi responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi energia. In partea a doua a zilei sunteti invitat la o petrecere, unde unde va simtiti excelent alaturi de partenerul de viata si de prietenii apropiati.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

5 februarie 2016
In prima parte a zilei, o cunostinta va solicita sprijinul intr-o problema de afaceri, de pe urma careia veti avea de castigat si dumneavoastra pe plan financiar. Evitati speculatiile de orice natura! Dupa o zi destul de agitata, petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

5 februarie 2016
O ruda mai in varsta va ajuta sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale. Simtul practic nu va ajuta astazi, dar va puteti baza pe sprijinul familiei si al prietenilor. Evitati discutiile in contradictoriu!

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

5 februarie 2016
Se pare ca traversati o perioada in care lipsa banilor va nelinisteste. In prima parte a zilei, nu este exclus sa intampinati dificultati la locul de munca. Colegii si sefii va inteleg si va ajuta. N-ar strica sa acordati mai multa atentie familiei.

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

5 februarie 2016
Un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa nu luati o decizie astazi, pentru ca riscati sa nu fie cea mai buna. Relatiile sentimentale decurg foarte bine. Petreceti o seara romantica in compania partenerului de viata.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

5 februarie 2016
Ar fi bine sa nu va faceti un program strict, pentru ca veti fi nevoit sa-l schimbati de cateva ori pe parcursul zilei. Faceti mai multe drumuri scurte in interesul familiei. Este o zi favorabila rezolvarii unor probleme financiare. Puteti sa va bazati pe intuitie.

continuare pe horoscop.visele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *