Dacia doreşte cu orice preţ să-şi consolideze poziţia deja avantajoasă pe piaţa britanică dând o nouă lovitură de imagine: a semnat un contract de sponsorizare pe 3 ani cu Liga Profesionistă de Rugby în 13 (RFL) din Anglia, continuând seria angajamentelor în sport pe care le-a făcut deja pe alte pieţe.

Aşadar, DACIA va deveni maşina oficială a Super Ligii engleze (First Utility Super League), a Challenge Cup şi va da numele competiţiei World Club Series.

Pentru a marca semnarea contractului, Dacia a vizitat stadioanele cluburilor Leeds Rhinos, St Helens şi Wigan Warriors, cele 3 cluburi care vor participa alături de Sydney Roosters la turneul Dacia World Club Series.

Sam Tomkins (26 de ani), jucător la Wigan Warriors, a declarat: „Faptul că Dacia s-a alăturat World Club Series reprezintă un mare impuls dat sportului”, iar Chris Rawling, directorul comercial al RFL, a comentat şi el:

–––––––––––––

„Este o veste fantastică faptul că Dacia a devenit partenerul nostru. Asigurarea unui asemenea partener pe termen lung reprezintă un lucru benefic pentru sport”.

 

citeste mai multe pe: diasporaro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *