A furat o mașină, dar a fost prins. După o urmărire spectaculoasă, carabinierii l-au arestat pe recidivistul român de 28 de ani Vasilică Căldăraru (foto) și au recuperat vehiculul furat. Pe timpul urmăririi, bărbatul a pierdut controlul mașinii, lovindu-se de un copac. Și-a continuat fuga pe jos însă la scurt timp a fostajuns din urmă și imobilizat.

În urma verificărilor s-a descoperit că subiectul reținut furase autoturismul, un Alfa Romeo 159, cu puțin timp înainte.

Carabinierii au stabilit că românul, probabil cu alți complici, după ce au forțat o ușă, au intrat în încăperile salonului auto și au sustras cheile a diferite vehicule, câteva piese de schimb și două autoturisme.

În interiorul vehiculului furat carabinierii au găsit unelte pentru dat spargeri, printre care o rangă și o șurubelniță, mănuși și cagule pentru acoperirea feței. Arestatul a fost dus la penitenciarul din Ragusa. Carabinierii continuă anchetele pentru a identifica complicii arestatului care au dispărut la bordul celei de-a doua mașini furată din același salon auto.

 

sursa: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *