Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

7 februarie 2016
Nu este o zi buna pentru afaceri sau intalniri cu prietenii. In schimb, relatiile cu partenerul de viata merg bine. Spre seara, este posibil sa aveti musafiri din alta localitate. Nu neglijati odihna!

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

7 februarie 2016
Se pare ca incepeti ziua cu o discutie aprinsa cu un barbat. Sunteti nervos si este posibil sa aveti reactii necontrolate fata de colegi si de persoana iubita. Sfaturile unui prieten va ajuta sa evitati o incurcatura juridica.

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

7 februarie 2016
Seful isi descarca nervii tocmai pe dumneavoastra. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati discutiile in contradictoriu. Ar fi bine sa va petreceti dupa-amiaza in familie si sa nu iesiti nicaieri. Impreuna cu partenerul de viata, puteti rezolva o problema financiara care nu va da liniste de multa vreme.

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

7 februarie 2016
Dimineata s-ar putea sa fiti indispus si chiar pesimist, din cauza lipsei banilor. Va recomandam sa nu dezarmati. Se va gasi un prieten care sa va intinda o mana de ajutor. Ar fi bine sa nu va ocupati de afaceri, pentru ca nu aveti prea multe sanse de reusita. Evitati speculatiile!

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

7 februarie 2016
Aveti de facut mai multe drumuri scurte in interes de serviciu. S-ar putea sa va loviti de dificultati, probabil birocratice. Nu este o zi buna pentru a incepe activitati sau afaceri noi. Mai mult, exista riscul sa pierdeti bani. Va recomandam sa amanati problemele delicate, care necesita putere de concentrare. Ar fi bine sa va limitati la activitati de rutina.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

7 februarie 2016
S-ar putea sa fiti dezamagit si nelinistit din cauza unor probleme de familie. Doar partenerul de viata mai reuseste sa va imbarbateze. Va sfatuim sa fiti atent la bani. Astazi exista riscul sa pierdeti sume mici.

continuare pe horoscop.visele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *