Titlul de pe site-ul dailymail.co.uk sună aşa: „Cea mai tare călătorie pe şosea: Un copil de patru ani străbate 17.000 de mile şi vizitează 41 de ţări europene… cu o motoretă cu ataş”. Este vorba de călătoria pe care Mihai Barbu o face alături de prietena lui, Oana, şi de fiul lor, Vladimir şi de fotografiile realizate de român pe parcursul acestei aventuri, pe care publicaţia britanică le prezintă într-un frumos pictorial.

Vladimir Barbu are doar patru ani, însă sunt şanse bune, scrie Daily Mail, ca acest micuţ să fi călătorit mai mult în această lume decât majoritatea adulţilor. Totul mulţumită părinţilor acestuia, care s-au aventurat anul trecut într-o călătorie de patru luni, traversând nu mai puţin de 41 de ţări şi parcurgând 17.000 de mile într-o motoretă cu ataş de încredere – un Ural Ranger din 2014, poreclit Zair.

Ei bine, motivul pentru care călătoria românilor este prezentată de publicaţia britanică o reprezintă fotografiile făcute de-a lungul acestei aventuri, jurnaliştii realizând un foarte generos pictorial. „Fotografiile sunt incredibile”, scrie Daily Mail.

Românii aveau în plan să facă un tur „de încălzire” străbătând doar câteva ţări, în aşteptarea unei aventuri mai mari, însă expediţia lor a luat o amploare nemaipomenită.

–––––––––––––

„Vladimir a fost cum nu se poate mai fericit. Dar nu cred să existe vreun copil pe lumea asta căruia să nu-i placă să fie plimbat cu o motoretă cu ataş.”

 

citeste mai multe pe: diasporaro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *