Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
8 februarie 2016
Va faceti remarcat in societate si colaborati foarte bine cu cei din jur. Dorinta de afirmare si vointa puternica va ajuta incheiati o afacere profitabila, pe termen lung. Va sfatuim, totusi, sa nu fiti prea critic cu partenerul de viata.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
8 februarie 2016
Incepeti ziua plin de inspiratie. Va recomandam sa o folositi pe plan profesional si in afaceri. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca nu ii faceti reprosuri nejustificate persoanei iubite. Dupa-amiaza, va viziteaza un prieten care va cere un imprumut. Daca puteti, ajutati-l!

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
8 februarie 2016
Dimineata sunteti irascibil si s-ar putea sa va purtati nedelicat cu persoana iubita. Va sfatuim sa va controlati, pentru ca riscati sa provocati o cearta. Folositi-va potentialul intelectual, care este la cote maxime astazi!

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
8 februarie 2016
Entuziasmul pe care il aratati la serviciu va poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea sa aveti discutii cu partenerul de viata, pentru ca acordati prea multa atentie carierei. Incercati sa clarificati cu calm toate neintelegerile!

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
8 februarie 2016
Din dorinta de a obtine venituri suplimentare, riscati sa neglijati relatiile sentimentale si sa va certati cu partenerul de viata. Va recomandam sa va ganditi bine inainte de a lua o hotarare importanta. Incercati sa gasiti o cale de mijloc intre sentimente si bani! Seara sunteti invitat la rude, unde va simtiti foarte bine si uitati de grijile cotidiene.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

Fecioara
8 februarie 2016
Este posibil sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial. Va recomandam sa nu ezitati. S-ar putea sa aflati lucruri care va vor folosi in afaceri. Profitati de acest moment favorabil! Puteti avea succes atat pe plan social, cat si material.

continuare pe horoscop.visele.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *