Dieta cu ceapa rosie – iute, sanatoasa si eficienta – Putem tine o dieta cu ceapa rosie, dar fara lacrimi?

Se pot slabi pana la 4 kg intr-o saptamana, fara sa renunti pentru totdeauna la mancarea preferata,
mancand supa deceapa cand vrei si in cantitatea pe care o doresti.

DIETA CU CEAPA ROSIE – RETETA SUPEI DE CEAPA ROSIE

Dieta cu ceapa rosieSe pun opt cepe rosii mari curatate intr-o oala cu doi litri si jumatate de apa. Adauga jumatate de kg de fasole verde , o jumatate de kilogram de masline (fara samburi) si un pic de Knorr sau Vegeta. Totul se fierbe jumatate de ora pe foc mic si supa e gata . Daca ai serviciu, umple un termos cu delicioasa supa , iar restul o poti pastra la frigider.

Dieta cu ceapa rosie – Luni
Savureaza supa de ceapa pe tot parcursul zilei. Poti bea cat de mult doresti, insa numai in sorbituri mici. Se poate bea si ceai.

Dieta cu ceapa rosie – Marti
Pe tot parcursul zilei vei continua sa bei supa de ceapa. La pranz mananca o salata si o para sau un mar mai mare . Nu uita sa bei ceai!

Dieta cu ceapa rosie – Miercuri
Pentru ca dieta cu ceapa sa functioneze trebuie sa faci un efort si sa nu mananci nimic toata ziua!!! Nici macar supa de ceapa! Este ziua cea mai dura a acestui regim. Nu se poate bea nici ceai. Seara poti manca doua alune si o capsuna. Cauta sa faci multa miscare.

Dieta cu ceapa rosie – Joi
Bea supa de ceapa rece pe tot parcursul zilei. Nu uita sa o bei in sorbituri mici. La pranz, poti manca putina branza fara grasimi .

 

citeste mai multe pe: doctorulcasei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *