Muschi de porc cu vin si usturoi, servit cu un sos absolut delicios  este ceea ce are nevoie toata familia la sfarsit de saptamana. Unele persoane nu servesc vin sau nu gatesc deloc cu vin. Daca acest lucru defineste si pe vreunul dintre voi, reteta de acum nu va este indicata. Reteta are destul de mult vin deoarece vinul este critc in a stabili aroma aceste fripturi. Sincer, nu gasim un substitut.Muschi de porc cu vin si sos de ierburi

Muschi de porc cu vin si sos de ierburi

Muschi de porc cu vin si usturoi, servit cu un sos absolut delicios  este ceea ce are nevoie toata familia la sfarsit de saptamana. Unele persoane nu servesc vin sau nu gatesc deloc cu vin. Daca acest lucru defineste si pe vreunul dintre voi, reteta de acum nu va este indicata. Reteta are destul de mult vin deoarece vinul este critc in a stabili aroma aceste fripturi. Sincer, nu gasim un substitut.

Muschi de porc cu vin si sos de ierburi – este despre vin si ierburi aromate.

Cat priveste vinul, folositi unul decent, unul pe care il beti de obicei. Nu va zgarciti. Nu e o reteta care sa se faca rapid dar nici una in care sa investiti totusi prea mult. Nu cere nici prea multa osteneala. Adica nu necesita atentie prea multa atentie cand este la gatit. Ca o concluzie, este o masa buna de pregatit in weekend. Garnitura cea mai buna pentru aceasta friptura o reprezinta cartofii piure sau taiteii caliti in unt.

 

citeste mai multe pe: goodfood-recipe.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *