Un grup bine organizat format din trei români specializați în ”contrabandă” de cupru. Urmau să livreze 4 tone vreunui probabil cumpărător în zona Maregrosso, la Messina. Însă nu se așteptau să ajungă direct în mâinile carabinierilor de la unitatea Messina Sud care, tocmai în acele momente, efectuau controale în toată zona.

Când au observat militarii o furgonetă suspectă care se apropia de un pick-up, au decis imediat să intervină și să controleze.

În furgonetă erau doi tineri, în pick-up un al treilea care, vâzând scena, a încercat imediat să fugă. În mod inutil. În urma cercetărilor a rezultat că ambele vehicule au fost furate cu câteva zile înainte din Trapani și Ragusa.

Cosmin Daniel Gheorghe, de 22 de ani, Bogdan Lăcătuș, de 29 de ani, și Cosmin Butnaru, de 24 de ani, toți cu numeroase antecedente penale, vor trebui să răspundă pentru tăinuire. În urma anchetelor a reieșit și că unul dintre ei, Butnaru, evadase din arest domiciliar în mai anul trecut. Acum cei trei sunt închiși în penitenciarul din Gazzi.

 

sursa: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *