Şi-a ameninţat soţia cu moartea folosind toporul. O româncă de 52 de ani, de mai mult timp domiciliată la Jesi, a fost salvată de carabinieri, care l-au arestat pe soţ, V.H., cu 12 ani mai tânăr.

Agresiunile, în special după abuzul de alcool, se petreceau de cel puţin trei ani. Pe 27 ianuarie în jurul orei 22 a avut loc un alt episod de violenţă gratuită din partea bărbatului, care nu a ezitat să o ia la pumni, nu înainte de a o ameninţa cu moartea folosind un topor.

Militarii de la Nucleul Radiomobil au găsit femeia pradă unei crize de plâns şi cu buzele şi obrazul drept vizibil umflate din cauza loviturilor tocmai primite. Bărbatul în mod evident beat a fost dus la cazarmă pentru aprofundările de rigoare. Pe timpul cercetărilor femeia a povestit o serie de rele tratamente atât fizice cât şi verbale, care continuau de mai mulţi ani.

Bărbatul deja în trecut a fost destinatarul unui ordin de interdicţie, conform căruia nu putea intra în casa familială, expirat în urmă cu un an, tot pentru rele tratamente împotriva soţiei. Pe timpul întregii seri bărbatul de 40 de ani, chiar şi după ce a fost reţinut de militari, a continuat să ameninţe femeia cu moartea.

 

sursa: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *