Teribilă premoniţie înainte de accidentul în care a ars sub ochii neputincioşi ai soţiei sale. «Săptămâna aceasta Cristian avusese o urâtă presimţire. I-a spus soţiei sale cădacă i s-ar fi întâmplat ceva, orice, să nu dea vina pe Dumnezeu, ci să accepte cu seninătate voinţa Cerului», au povestit amicii lui, potrivit Il Gazzettino. |

Cristian Pomatariu, român de 38 de ani şi Giuseppe Crea, italian de 24 de ani, au murit carbonizaţi în accidentul produs între un Volkswagen Passat şi o motocicletă Yamaha R1 care a avut loc sâmbătă 13 februarie la Spresiano (Treviso), pe drumul statal Pontebanna. Cristian Pomotariu se afla în maşină cu soţia sa, Mihaela, de 32 de ani. Se întorceau de la amici, Cristian trebuie să îşi însoţească soţia la muncă, apoi să se întoarcă la amici pentru a lua copiii.

Când ieşeau pe drumul statal Pontebanna de pe o stradă laterală, în acel moment sosea cu viteză foarte mare de la Ponte della Priula motocicleta, depăşind maşini în lanţ. Motociclistul avea o viteză nebunească, spun martorii. Era ca un proiectil.

 

citeste mai multe pe: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *