O femeie de 92 de ani, îngrijitoarea sa de patruzeci de ani şi un denunţ pentru viol, rele tratamente în familie şi violare a confidenţialităţii. Denunţată a fost o femeie de patruzeci de ani, de naţionalitate română, de profesie îngrijitoare, sau cel puţin angajată ca atare pentru a o îngriji pe bătrâna care locuieşte la Fratta di Cortona.

Totul s-a întâmplat, potrivit acuzării, între zidurile locuinţei, bătrâna devenind din nefericire obiectul unei serii de fotografii cu ipostaze porno ilustrând femeile cu comportamente sexuale explicite, atingeri ale părţilor intime, gesturi obscene, totul suferit de femeia în vârstă care nu este în măsură să se apere sau să înţeleagă ce i se întâmplă, şi totul condus, cel puţin potrivit acuzaţiilor, de femeie, care devine parte activă a unei puneri în scenă vulgară şi violentă.

Fotografiile ajung pe Facebook pe un profil «închis» accesibil numai înscrişilor. Însă în scurt timp se începe să se vorbească despre această urâtă poveste.

Încep anchetele conduse de plutonierul Gianluca Falco de la unitatea carabinierilor din Camucia. Carabinierii reuşesc să obţină parola, să intre pe pagină şi să vadă tot materialul. Dovada unui viol în plină regulă în dauna bătrânei. O infracţiune la care se adaugă rele tratamente şi violarea confidenţialităţii, din imagini fiind uşor de recunoscut «protagonistele».

 

sursa: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *