Era aproape 1 noaptea, când carabinierii au fost chemaţi de personalul de la 118 să cerceteze ce se întâmplase pe via Scipio Sighele, la Firenze. Un tânăr de 26 de ani cu diferite răni, abraziuni şi pierderi de sânge din mai multe părţi ale corpului ar fi fost găsit de cei doi fraţi ai săi, de 22 şi 24 de ani, cu burta în sus pe stradă, lângă zidul de limitare a unui pod.

Ambulanţa de la 118 l-a dus pe bărbat la spitalul Careggi cu cod roşu.

Carabinierii s-au dus la spital, unde tânărul a fost internat cu prognostic rezervat. În urma unei prime reconstituiri a reieşit că tânărul de 26 de ani a fost lovit de un tren când încerca să fure cupru. La locul accidentului s-au dus şi criminaliştii de la Comandamentul provincial.

Cei doi fraţi au povestit militarilor că ieşiseră să-şi caute fratele întrucât după o discuţie cu mama lor după-amiază, şi după ce a băut câteva beri, tânărul de 26 de ani a ieşit din casă la miezul nopţii şi încă nu se reîntorsese. Fraţii au spus că l-au găsit la pământ rănit, fără celular, portofel şi fără un pantof. Pe timpul căutării de indicii militarii au găsit, de-a lungul căii ferate din apropierea podului de pe via Circondaria, pantoful lipsă al tânărului şi astfel au putut reconstitui faptele.

Carabinierii au găsit şi sânge, rezultat a fi al tânărului, şi diferite bucăţi din cupru tocmai furate. Astfel s-a înţeles că tânărul român a fost lovit de un tren în timp ce încerca să fure cupru. Explicaţiile furnizate de fraţi au rezultat a fi inconsecvente şi menite să inducă în eroare anchetatorii.

 

citeste mai multe pe: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *