Un cetăţean român de 42 de ani, Alexa Bejenaru, a fost arestat de carabinierii din Mesoraca (provincia Crotone), pentru rele tratamente în familie, lovituri şi vătămare corporală. Este acuzat că şi-a bătut soţia de 37 de ani şi fiul de 16 ani.

Pe timpul nopţii românca de 37 de ani, exasperată de atitudinea violentă a soţului carea agresat-o pentru a nenumărata oară, a cerut ajutor carabinierilor. Aceştia au intervenit pe via Garibaldi în locuinţa soţilor. Militarii l-au blocat la sosire pe bărbatul de 42 de ani care a ridicat mâna şi asupra fiului de 16 ani.

Femeia le-a povestit plângând militarilor că soţul s-a întors acasă şi a început să o insulte şi să o lovească. Apoi şi-a îndreptat agresivitatea asupra fiului. Atât femeia cât şi fiul prezentau echimoze pe faţă şi torace. Şi ambii au trebuit să recurgă la îngrijirile medicului de gardă.

Românul de 42 de ani a fost însoţit la cazarmă, în timp ce femeia a povestit militarilor anii de bătăi şi răutăţi suferite. Din 2009, a precizat românca, violenţele asupra ei din partea soţului s-au ţinut lanţ. La dispoziţia procurorului de serviciu de la Procuratura din Crotone, în privinţa bărbatului a fost dispus arestul la domiciliu la o adresă diferită de domiciliul de familie.

citeste mai multe pe: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *