Pulpe de pui cu orz si sos de rosii din: pulpe de pui, sare, piper, ulei de masline, usturoi, rosii, masline, oregano, supa de pui, orz, patrunjel.
Ingrediente:
- 4 pulpe superioare de pui
- 1 vârf de cuțit de sare și piper
- 1 lingura ulei de masline
- 4 catei de usturoi, tocat
- 1 cutie rosii cubulete
- ⅓ cana masline fara samburi
- ½ linguriță oregano uscat
- 2 cesti supa de pui
- 1.5 cesti orz
- ¼ legatura patrunjel
Mod de preparare:
Spalati si uscati pulpele de pui, apoi se presara pe ambele părți, cu un vârf de cuțit de sare și piper.
Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu. Se adaugă pulpele de pui si rumeniti aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte.
Scoateți intr-o farfurie curată.
Se scurge excesul de grasime din tigaie, incorporati usturoiul si sotati 1 minut.
Adaugati rosiile, oregano, piper, se incorporeaza si maslinele si amestecati.
Adaugati supa de pui și orz și se amestecă pentru a se combina.
Incorporati pulpele de pui si acoperiti cu un capac. Gatiti timp de 15 minute.
Opriti focul si lasati sa se odihneasca timp de 5 minute.
Presarati cu patrunjel.
Serviti pulpele calde.
sursa: restaurantedelux.ro