Un imigrant roman din Marea Britanie a furat obiecte dintr-un magazin in valoare de 600 de lire sterline, apoi, dupa ce a fost prins, a incercat sa pacaleasca autoritatile spunand ca venise in oraselul respectiv pentru a-si cauta de lucru ca cioban.


Marian Anghel, in varsta de 59 de ani, a fost prins furand din magazinul Morrisons, aflat in oraselul Nelson din comitatul britanic Lancashire. Politistii au fost surprinsi sa vada ca barbatul a sustras inclusiv alcool, placi de intins parul, hartie igienica si detergent, potrivit Daily Mail.

In loc sa isi recunoasca fapta cand a fost arestat, imigrantul a sustinut ca se afla in zona pentru a-si cauta un loc de munca pe post de cioban si ca si-a lasat hainele de pastor acasa, in orasul Leeds – aflat la peste 100 de kilometri distanta – unde locuia alaturi de partenera sa de viata.

Procurorilor care investigheaza acest caz le este greu sa creada ca barbatul, care era imbracat in costum, ar fi parcurs o distanta atat de lunga pentru a ajunge in micul orasel ca sa isi caute un loc de munca.

Mai mult, imigrantul roman le-a spus anchetatorilor o minciuna gogonata. El a povestit ca a dat 45 de lire pe taxi pentru a ajunge in Nelson si ca a fost abordat de doi conationali in fata magazinului Morrison. Acestia i-ar fi oferit 50 de lire sterline pentru a plimba prin magazin un carucior de cumparaturi, in timp ce ei urmau sa il umple cu diverse.

Imigrantul a mai spus ca cei doi barbati l-ar fi lasat sa iasa din magazin fara sa plateasca obiectele, oferta pe care a marturisit ca a acceptat-o pentru ca avea nevoie disperata de bani. Ulterior, si-a dat seama ca decizia a fost una proasta.

In final, barbatul a recunoscut furtul si a primit interdicitie de a mai parasi domiciliul intre orele 19.30 – 6.00, precum si amenzi in valoare de peste 200 de lire sterline.

ziare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *