Skip to content

Asa pot arata gadgeturile Samsung in 2020! Ce surpriza pregatesc

Oficiul pentru Proprietate Intelectuala din Coreea de Sud, tara de bastina a companiei Samsung, a publicat acum un patent care ar putea revolutiona gadgeturile mobile.

Samsung a depus un patent de design care prezinta o tableta pliabila. Este vorba despre documentul cu numarul 30-0757696 inregistrat in noiembrie 2013, insa publicat abia acum de Oficilui pentru Proprietate Intelectuala din Coreea.

Fiind vorba despre un patent de design, acesta acopera doar aspectul astui dispozitiv ipotetic sau anumite elemente.

Imaginile prezinta o tableta pliabila sau un smartphone mare, cu doua balamale si un ecran flexibil din trei segmente, care se pliaza si se deschid precum o harta, scrieAndroidAuthority.com.

Patentul ne arata, de fapt, drumul pe care Samsung il poate urma in cazul in care isi doreste sa creeze tablete pliabile sau dispozitive convertibile, ca de exemplu un telefon care devine tableta in cateva secunde, sau o tableta care se transforma in monitor mai mare.

Ca in cazul tuturor conceptelor, este posibil ca cei de la Samasung doar sa-si protejeze ideea, fara sa aiba planuri concrete de dezvoltare a vreunui dispozitiv care sa urmeze aceasta structura.

In momentul de fata, o astfel de idee necesita investitii uriase in cercetare, dar si parteneri capabili sa fabrice piesele si sa le asambleze.

sursa: http://www.yoda.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *