Batoane cu ciocolata si caramel din: unt, vanilie, biscuiti, nuca de cocos, caramele, chips-uri de ciocolata, lapte condensat, nuci.
Ingrediente:
- 1/2 ceasca de unt nesărat, topit
- 1 linguriță de vanilie
- 1.5 cesti biscuiti zdrobiti
- 1 cană de nucă de cocos
- 1 cană de caramele
- 1 ceasca chips-uri de ciocolata
- 1 cană de lapte condensat îndulcit
- 1 cană de nuci tocate aproximativ
Mod de preparare:
Puneti untul topit in tava.
Adaugati vanilie. Amestecati bine.
Se presara biscuitii si nuca de cocos.
Incorporati chips-urile de ciocolata si caramelele.
Se toarnă lapte condensat.
Presarati nucile.
Dati la cuptor la 160C pentru 20 de minute.
Se lasa sa se răceasca complet si se taie batoanele.
Serviti batoanele reci.
sursa: restaurantedelux