Tina Olari, bistriţeanca ce a îmbrăcat-o pe Miss World 2015, Mireia Lalaguna, va primit luna aceasta premiul „Degetarul de Aur” pentru cel mai bun designer din Spania în anul 2015. Creatoarea de modă este primul designer de origine română  care primeşte această distincţie.

Bistriţeanca Tina Olari continuă să adune laurii pentru munca depusă în ultimul deceniu în domeniul modei. Luna aceasta, mai exact în data de 19 februarie, Tina Olari va primi premiul „Degetarul de Aur”, pentru cel mai bun designer din Spania în anul 2015, anunţă chiar ea pe site-ul personal.
Tina Olari este primul designer de origine română căruia i se acordă această distincţie. „Sunt foarte fericită să primesc această distincţie”, a postat pe pagina sa de Facebook, Tina Olari.

Premiile „Degetarul de Aur” se acordă deja de 8 ani celor mai talentaţi designeri, celor mai bune modele, dar şi celor mai bine îmbrăcate vedete din Spania. Este pentru prima dată când un român este premiat în cadrul Premiilor „Degetarul de Aur”.

Românca a îmbrăcat-o pe Miss World 2015

Tina Olari are 41 de ani, este din Bistriţa şi locuieşte de 4 ani în Barcelona. S-a pregătit pentru o carieră în medicină şi chiar a profesat câţiva ani buni. Prin anii 2000 s-a decis să schimbe macazul şi să se dedice modei, una dintre marile sale pasiuni, care o urmărea încă din copilărie.

citeste mai multe pe: adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *