Marian Văduvă, preşedinte PSD Anglia şi Edvin Tira, coordonatorul departamentului de tineret TSD Anglia, împreună cu membrii PSD au participat joi, 4 februarie, la o întâlnire cu Sadiq Khan, candidatul Partidului Laburist la Primăria Londrei, potrivit unui comunicat PSD Anglia.

Organizaţia PSD Anglia este implicată activ în campania candidatului Sadiq Khan, reprezentant al Partidului Laburist la alegerile pentru primăria Londrei din luna mai.

PSD Anglia şi Partidul Laburist sunt semnatare ale unor protocoale de susţinere reciprocă în agenda politică specifică fiecărei organizaţii.

Echipa PSD Anglia ia parte la o serie de acţiuni şi iniţiative coordonate de Partidul Laburist, de la campanii telefonice de promovare a candidatului laburist, marketing politic, la coordonarea de evenimente comunitare social-politice şi alte acţiuni menite să promoveze programul lui Sadiq Khan în rândul românilor şi al altor comunităţi etnice est-europene din Londra.

Marian Văduvă, preşedinte PSD Anglia şi coordonator al campaniei „Sadiq for London”, a declarat:

–––––––––––––

„Şansa de a fi în mijlocul luptei electorale pentru primăria Londrei este o experienţă unică şi o ocazie pentru mulţi dintre colegii noştri din PSD Anglia să înveţe sau să-şi aplice cunoştinţele politice în cea mai intensă cursă electorală pentru alegerile locale la nivel european.”

 

citeste mai multe pe: diasporaro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *