După ce a impresionat publicul şi juriul alături de grupul său, SpeedCubing, la ediţia din 2015 a show-ului „Românii au talent” pe care a câştigat-o, Flavian Glonţ, de numai 18 ani, vrea să facă o figură frumoasă la versiunea britanică de anul acesta a emisiunii.

Tânărul din Câmpulung Muscel şi-a anunţat participarea la echivalentul britanic al show-ului de la ProTv pe pagina sa de Facebook, explicând că momentan se află în etapa preselecţiilor şi urmând ca abia pe 14 februarie să afle dacă ajunge în galele live.

„A sosit timpul să arătăm lumii că România nu se află pe ultimul loc!”, a scris Flavian în dreptul unei fotografii în care apare alături de sigla „Britain’s Got Talent”. Românul speră să dea din nou lovitura şi să pună mâna pe premiul de 250.000 de lire sterline, după ce în România a câştigat o treime din premiul de 120.000 de euro pus în joc.

Flavian Glonţ, alături de alţi doi tineri din grupul SpeedCubing, Cristian Leana (21 de ani) şi Martin Fronescu (13 ani), au reuşit să cucerească voturile telespectatorilor după ce au făcut spectacol prin rezolvarea rapidă, într-o manieră inedită, foarte complicată, a celebrului cub Rubik, tinerii fiind desemnaţi câştigătorii celui de-al cincilea sezon al show-ului de la Pro TV.

 

sursa: diasporaro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *